راهنمای نویسندگان

 

ارسال مقاله به مجله از طریق سامانه

  •  مؤلفی که برای نخستین بار قصد ارسال مقاله به مجلة مورد نظر را  دارد باید در سامانه ثبت نام نماید تا نام کاربری و کلمة عبور برای وی ایمیل  شود.
  • در مقالات چندمؤلفی، یکی از مؤلفان « مؤلف مسئول» انتخاب می شود و مکاتبات با ایمیل وی صورت خواهد گرفت.
  • مؤلف مسئول ممکن است خود به ارسال مقاله در سامانه اقدام نماید یا مؤلف همکار وی مراحل ارسال را تکمیل نماید مهم آن است  که در مراحل واردکردن نام و مشخصات کاربران در صفحه مشخصات  کدام مؤلف، مؤلف مسئول انتخاب شود
  • سایر مؤلفان اگر در سامانه ثبت نام نکرده باشند، برای ارسال مقاله مشکلی پدید نخواهد آمد، اما اگر مؤلف مسئول در سامانه ثبت نام نشده باشد، ارسال مقاله میسر نخواهد شد.
  • در هر مجله که مؤلف به هر دلیل، امکان ورود به سامانه و ثبت نام و ارسال مقاله را  نداشته باشد، مدیرسامانه امکان ثبت نام وارسال مقاله را دارد .
  • مؤلف پس از ارسال موفق مقاله، ایمیل رسید مقاله را دریافت می دارد.
  • علاوه بر ارسال ایمیل برای مؤلف مبنی بر دریافت  مقاله، اعلام   نتیجة داوری، و دریافت تأیید نهایی مقاله پس از ویراستاری و صفحه آرایی، این امکان برای مؤلف وجود دارد که از طریق صفحة شخصی خود مطلع شود مقالة وی در چه مرحله ای است و لزومی به تماس به دفتر مجله  و کسب اطلاع از وضعیت مقاله وجود ندارد.                                                                                                 

                                                                         راهنمای نگارش مقاله در نشریه علمی «نیوار»

خط مشی مجله

مجله نیوار در گستره وسیع و با نگاه کاربردی مقاله‌های پژوهشی، تحقیقاتی و فنی در حوزه‌های زیر مقاله می پذیرد: هواشناسی کشاورزی، هواشناسی آبشناسی، هواشناسی سینوپتیکی، هواشناسی دینامیکی، هواشناسی شیمی جو و آلودگی هوا، هواشناسی فیزیکی و تعدیل آب و هوا، اقلیم‌شناسی، هواشناسی دریایی، هواشناسی هوانوردی

نکات کلی

مسئولیت مطالب و مراجع در مقاله به عهده نویسنده رابط خواهد بود.

از به کار بردن اصطلاحات خارجی که معادل دقیق و پذیرفته شده در زبان فارسی دارند، خودداری شود (توصیه میشود از واژگان فرهنگستان ادب و زبان فارسی استفاده شود).

مقاله به صورت تک ستون باشد.

در هر بخش از مقاله مانند نمونه زیر ارجاع داده شود:

یکی از ویژگی‌های اقلیمی بارز شرق فلات ایران، وزش بادهای مداوم و شدید است (میدلتون1986). علیزاده و همکاران (2014) بادهای 120 روزه و توفان گردوخاک سیستان‌وبلوچستان توسط WRF-Chem شبیه‌سازی کردند.

پذیرش مقاله

مقاله با فرمت word 2016,2013 و با رعایت موارد زیر از طریق سامانه مجله به آدرس http:// nivar.irimo.ir

تعهد نگارنده (گان)

* تکمیل فرم انحصار چاپ مقاله، نگارنده (گان) را متعهد می نماید که مقاله پیشتر در جای دیگری چاپ و یا به طور همزمان برای مجله دیگی فرستاده نشود.

* مسئولیت مطالب بیان شده در مقاله بر عهده نگارنده (گان) است.

ساختار مجله

صفحه اول مقاله شامل:

عنوان فارسی

عنوان کوتاه، جامع و بیانگر موضوع اصلی مقاله باشد.

نگارنده (گان) نام و نام خانوادگی، مرتبه علمی، محل کار، ایمیل و شماره تماس نگارندگان با مشخص کردن نگارنده رابط آورده شود.

چکیده فارسی

چکیده مقاله به صورت تک ستونی حداکثر در 10 خط و با قلم Bzar10(تا 450 کلمه) ‌باشد.

واژه های کلیدی فارسی

حداکثر شش واژه کلیدی آورده شود.

عنوان انگلیسی

عنوان انگلیسی باید ترجمه دقیق عنوان فارسی باشد.

نگارنده (گان) به انگلیسی

نام و نام خانوادگی، مرتبه علمی و محل کار نگارنده (گان) به انگلیسی آورده شود.

خلاصه مبسوط انگلیسی

خلاصه مبسوط انگلیسی (بین 500 تا 800 کلمه) آورده شود.

واژه‌های کلیدی انگلیسی

حداکثر شش واژه کلیدی انگلیسی آورده شود که باید معادل واژه‌های کلیدی فارسی باشد.

بخش‌بندی دیگر صفحات مقاله:

 * مطالب به ترتیب زیر آورده شود.

1 مقدمه

2 روش تحقیق

3 اندازه گیری، مشاهده و محاسبه

4 بحث

5 نتیجه گیری

تشکر و قدردانی

پیوست (در صورت نیاز)

مراجع

قلم نگارش

قلم نگارش مقاله برای متن فارسی B Zar با اندازه 12 و برای متن انگلیسی Time New Roman با اندازه 11 باشد. عنوان مقالهZar B 12 و نویسندگان B Zar 11 باشد

جدول

جدول ها به ترتیب استفاده در متن شماره گذاری شده و هر جدول با بالانویس کوتاه (با اندازه 9 و برای متن انگلیسی Time New Roman با اندازه 7 باشد) و نوع کمیت همراه با یکا در بالای هر ستون آورده شود.(مانند نمونه)

                    جدول2. مشخصات و موقعیت قرارگیری..........

شکل‌

عکس ها، نقشه ها، منحنی ها و نمودار می بایست با واژه "شکل"، کیفیت خوب و زیرنویس بسنده و گویا به ترتیب استفاده در متن شماره گذاری شوند (با اندازه 9 و برای متن انگلیسی Time New Roman با اندازه 7 باشد). افزون بر این اگر شکلی دارای قسمت های مختلف است، به صورت یک شکل یکپارچه درآید و برا شکل هایی که دارای چند قسمت هستند اشاره به آنها در متن به صورت (برای نمونه)،شکل1، 3- الف، 3- ب، 3- پ و ... باشد. در این صورت در قسمت شکل ها، نوشته های (الف)، (ب)، (پ) و ... به ترتیب الفبای فارسی از راست به چپ، در بیرون تصاویر، وسط و زیر هر شکل، داخل کمانک آورده شود و در زیرنویس شکل ها نیز به آن اشاره گردد. (مانند نمونه)

                     شکل3. نمودار میانگین فصلی دما و شوری.......... رابطه

رابطه

رابطه ها باید به ترتیب با اعداد فارسی داخل کمانک در انتهای سمت راست متن شماره گذاری شده و اشاره به آن ها در متن با آوردن شماره رابطه داخل کمانک باشد. رابطه ها باید با استفاده از Microsoft equation 3 نگاشته شود و ذکر متغیرها در داخل متن و در رابطه ها با شکل و قالب یکسان باشد. رابطه ها می بایست با قلم Time New Roman با اندازه 10 نگارش شود. همچنین هر رابطه باید در جدول به ترتیب زیر قرار گیرد.

1) F=cSs_p u_10^2 (u_10-u_tp ),u_10>u_tp

دقت شود کلیه پارامترها و متغییرها در متن تعریف شده باشند.

یکا

یکاها در دستگاه متری (SI)آورده شوند. علامت اختصاری یکاها (با استفاده از توان منفی به جای خط کسری یا مانند آن) هنگامی به کار می رود که قبل از آن ها عددی وجود داشته باشد. یکاها می بایست با قلم Time New roman با اندازه 10 آورده شود.

مراجع

در پایان مقاله نخست مراجع فارسی و به دنبال آن مراجع لاتین به صورت مقاله بدون شماره گذاری، کتاب، مرجع اینترنتی و ... (مطابق نمونه‌های زیر)، به ترتیب حروف الفبای فارسی یا انگلیسی نگارش شود. مرجع های با سال متفاوت انتشار، نگارنده (گان) به ترتیب صعودی سال انتشار و مربوط به یک سال با اضافه کردن حروف الف، ب، پ و ... یا a, b, c و ... به دنبال سال انتشار آورده شود.

نام خانوادگی نگارنده مقدم بر نام آورده شود.

نام خانوادگی1، نام1.،نام خانوادگی، نام.، سال انتشار مقاله، موضوع مقاله، عنوان مقاله، شماره جلد، شماره مجله، اولین و آخرین شماره صفحه مقاله در مجله آورده شود.

نمونه: ( مقاله، کتاب و مرجع اینترنتی)

داودی، م.، ن. بای، و الف. ابراهیمی، (1393)، طبقه‌بندی اقلیمی استان مازندران بر اساس روش لیتین‌اسکی، فصلنامه علمی- پژوهشی اطلاعات جغرافیایی سپهر، دوره22 ، شماره 88، صفحات 100 تا 105.

رئیسی دهکردی، الف.، 1396، بررسی جایگاه حیاط در معماری اقلیمی بناهای مسکونی شهری با تأکید بر اقلیم سرد و خشک ایران، فصلنامه مدیریت شهری. شماره 48، پاییز 96.

کیخسروی، ق.، 1394، طبقه‌بندی اقلیمی شمال شرق و شرق ایران به روش لیتنن‌اسکی در جهت برنامه‌ریزی محیطی، دومین کنفرانس بین‌المللی مهندسی محیط‌زیست، سال 1394.

Yaseen, Z.M., Jaafar, O., Deo, R.C., Kisi, O., Adamowski, J., Quilty, J. and El-Shafie, A., 2016. Stream-flow forecasting using extreme learning machines: a case study in a semi-arid region in Iraq. Journal of Hydrology, 542, pp.603-614

Wang, W.C., Chau, K.W., Cheng, C.T. and Qiu, L., 2009. A comparison of performance of several artificial intelligence methods for forecasting monthly discharge time series. Journal of hydrology, 374(3-4), pp.294-306