@article { author = {Nouriani, Hooshang}, title = {Air and food}, journal = {Nivar}, volume = {2}, number = {14}, pages = {34-36}, year = {1962}, publisher = {IRIMO}, issn = {1735-0565}, eissn = {2645-3347}, doi = {}, abstract = {}, keywords = {}, title_fa = {هوا و خوراک}, abstract_fa = {برای بهبود امر کشاورزی قبل از هر چیز میبایستی مشکلاتی که کشاورزان با آن مواجه هستند شناخته شوند. طبق آمار تهیه شده هرساله جمعیت جهان بمیزان 5/1 درصد افزایش مییابد ودر مقابل مقدار خشکی که این نفوس میبایستی درآن نشوو نما نمایند همیشه یکسان و ثابت بوده و خواهد بود. در حال حاضر بهر یک از افراد بشر معادل پنج هکتار زمین میرسد که از این مقدار فقط یک سوم آن قابل کشت و محصول دهنده است و با این ترتیب میزان محصولات فعلی بسختی کفاف تغذیه جمعیت جهان را می نماید و مسلماً افزایش جمعیت که در نتیجه ایجاب محصول و خوراک بیشتری را می نماید اولین مشکل را برای کشاورزان بوجود آورده است و تنها راهی که میتوان براین مشکل فائق آمد فقط بالا بردن میزان تولید هر هکتار زمین کشاورزی است}, keywords_fa = {}, url = {https://nivar.irimo.ir/article_57188.html}, eprint = {https://nivar.irimo.ir/article_57188_711004a9f775a06f198f2c1b77e4672b.pdf} }